Thursday, February 11, 2010

Hari Karut

Baru terbaca pasal cerita pasal sambutan Valentine's day tahun ini. Budak-budak IPT (?) di Shah Alam (?) taknak pakai seluar kecik (panties) untuk buktikan kecintaan (???) terhadap kekasihnya (??!)

Ok. mula-mula kita analisa. kenapa di Shah Alam? bukan PJ, KL ataupun Ulu Yam? kenapa nama budak2 tu iras nama melayu (melayu pan-asian? melayu english?). Kenapa tiba-tiba tanya Jabatan Agama Islam? apsal tak tanya Rahib di gereja? kan perayaan asalan diorang?

Disebabkan awek-awek digalakkan tak pakai seluar kecik, apakata untuk boipren2 (aku tak tulis balak, sebab layak ke nak panggil balak??), galakkan diorang ini tak tutup zip. Baru adil. Awek-awek dapat mengetahui 'keikhlasan' boipren mereka jika mereka sanggup tak tutup zip pada hari karut itu. Lagipun awek-awek akan dapat 'pre-emptive warning' jika boipren mereka ada niat lain terhadap mereka.

Karut? Perayaan ini pun sudah mengarut. Maka idea ini akan jadikan ia lebih mengarut.

Terima kasih kerna baca karutan ini.
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...