Thursday, February 23, 2006

Flood in Doha

ari ni stat musim ujan kat sini.rasa balik macam kat malaysia.kerja di site tak banyak boleh jalan, maka semua jurutera balik ke opis dan buat apa yang patut,seperti tido dan buat repot.

tapi satu yg tak best di sini,drainage design bawah jalan amatlah teruk.baru hujan macamni dah jem jalan.kalo ujan macam kat malaysia,pasti banjir abis khemah tok arab kat sini.cuma ujan 20 minit sudah cukup melumpuhkan sistem roundabout.

jadi untuk pengajaran rekabentuk,designer mestilah amik kire semua faktor,tak kira la ujan tu satu perkara yang jarang berlaku tapi ia pasti berlaku.kalo tak takyah la basah abis seluar aku semata-mata nak pi makan perata...
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...