Saturday, February 25, 2006

Beban teragih terlebih sokongan

hari ni kena p keje,sepatutnya cuti,tapi sebab nak pindah opis kena la keje.layaaaan..

cuma hari ni masuk sorang budak baru,greg dari nepal (aku agak je nama dia greg sbb tak brp clear dia cakap),juga sorang jurutera awam experience lebih kurang aku.dia mula bertugas esok,tak tau lagi nak letak kat mana.

jadi skang ni melampau pulak ramainya jurutera awam.aku,mr.kim,pepito,karna,mr.jang dan greg.semuanya jurutera bahagian struktur.untuk projek 128 villa ni bagi aku sudah melampau banyak pulak.tapi jurutera mekanikal dan elektrik tak sampai2 jugak...

mmm terpaksa la jadi superengineer lagi.nak survive dalam permainan ala2 the apprentice ni,cuma hadiahnya dapat stay dalam projek,bukannya dapat keje dengan donald trump...
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...