Monday, May 23, 2005

Revenge of The Sith..

So what's my opinion of the new Star Wars Movie?


ok la. takde la gempak sangat banding LOTR. tapi sebagai pelengkap saga, aku rasa ok la banding Clone Wars. kalo disusun ikut ranking siri yang baru buat, ni ha dia..

1. Revenge of Sith (pelengkap saga, design robot n makhluk pun ok)
2. Phantom Menace (darth maul! antagonis paling diingati sampai bila-bila!)
3. Clone Wars (kureng sangat, harap scene perang last tu je yang gempak)

aku tak minat clone wars sbb dia dah macam kuch2 hota hei Sci-fi. tu yang agak kureng skit. papepun cite star wars ni memang best dan ada kelasnye tersendiri..

aiseh kena chow pulak.. salam...
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...