Friday, May 27, 2005

Slow sungguh..

tengok projek2 lain area lembah klang ni dah start cargas balik. Fly over kat batu caves, highway kat SS10 Subang, Flyover kat Sg buluh, hiway guthrie dah bukak, hingga la ke baris kedai 2 tingkat kat umah sewa kami tu. sume dah makin cargas.

cuma projek kami je makin kura-kura. dah dekat 2 bulan mandom nih. adakah aku patut buat sesuatu atau terus bersabo. Ya Allah berilah hidayah pada hambaMu yang serba lemah ini...
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...