Wednesday, August 11, 2004

Ucapan Penghargaan skit..

just finished uploading some of the konvo pics. the other pics will be uploaded later, since they were kept in frame, so it took some time to scan it. click at the album link to view other uploaded pics.



kat sini aku nak ucapkan jutaan mekasih pada pak din sbb bagi tempat lepak selama nak tunggu konvo nih, cuba pada kaki2 lepak, cbay, rahn, msol, bob, juda dan tah sapa lagi, budak2 segelanggang (ateng & nasih, jaga gelanggang tu!), budak2 sebatch grad dgn aku, junior2 yg sudi tego masa melawat kampus (ada yg sombong tu.. bukan sombong, tak nampak kot?), dan juga pada mereka yg sudi bg hadiah kat aku masa konvo tu.. ermm nak mention nama ke? takyah la kot :D

oh ye lupa lak jutaan mekasih pada sume lecturer, tutor, technician, staff usm dan desasiswa Jaya, Penasihat Akademik (Dr Choong Kok Keong) dan juga penasihat projek (Dr. Nor Azazi Zakaria). last dan paling istimewa utk kedua ibubapa dan keluarga aku (aleh ba'yah idah lan) yg byk menyokong, beri semangat, doa dan macam2 lagi samada yg tau @ tak tau, Allah je dapat balas jasa anda semua

Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...