Friday, August 27, 2004

Lively Weekend! Yosssh!

Sci-Fi + ketuhanan?

ades, kemungkinan aku kena ceburi bidang nih. kena baca balik kitab2 sains nih, buat malu je kang info salah ke outdated ke. ermm.. salah tu jgn obvious, perkara penting dalam penulisan nih make it believable, cuma 3/10 je daripada pembaca akan kaji komik anda (ratio melaysia la ni, global cek tak tau aa), tapi kena stadi jugak la no.

Cryogen0.02 in Proposal

aiseh, ada demand utk zine Cryogen baru. stok artwork dah ada, cuma nak kompile n manage je yg x sure sempat ke tak. harap2 akak photostet tu baik hati dan mesin tu pun baik hati gak dapat buat semua clean n clear. aku pulak kena cek setiap artwork tu se clean mungkin, kurang gradient dan juga grey efek yg boleh jd cacat bila difotostet. kali ni alhamdulillah mungkin dapat sponsor (yeay!). papehal aku akan buat drafting weekend nih..

Minggu Kenduri

ari ni nak p kenduri sedara aku kat Gombak. harap dimudahkan perjalanan dan urusan dan apa jua la senang cite, doakan yang terbaik... amin
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...