Friday, April 11, 2003

hello.. well i screw up my blog templete so in desperation i just pick any ready made template avaiable and set it on, and it seems cool tho. background tukar2 kaler lagi youuu!
too bz at site, and when at home, felt soo tired i wanna sleep. dok kat lab je 2 ari ni, lagi menarik pada lepak ofis. kat sana sume average 21++ umonye dan perangainye mula2 nampak cam brutal, tp pandai2 la masuk, ok je diorang nih. learn much about labs yg aku dok buat masa kat usm tapi tak paham, kat sini, lab is lifE!
some of things to remember..
-be an engineer, not a moneymaker
-kedekut ilmu adalah kedekut yg paling teruk dalam byk2 kedekut [nanti aku carik kata pujangganya ok?]
-walau tinggi mana pun orang tu, dia tetap perlukan org bawahnya, kalau baik, ditekan cara baik, maka baiklah kedudukannya, kalau teruk, ditekan dengan teruk, tak lama jatuhlah org tu, macam tanah laa [manusia kan dari tanah..]
-bila beri arahan, ingat2 la org yg ikut arahan kita tu, dia bukan mesin
-a knowledge leh dpt sekelip mata, dgn semua pancaindera kita, tapi skill? do it, feel it, u got it.. [x caya?]
mmm nampak cam lebih byk belajar hal kehidupan dari hal2 engineering. munkin itu lebih bagus.. tah la.. hope u guys have a lovely days ahead.. ngantuk.....[Zzzzzzz]
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...