Saturday, October 23, 2010

Exam sudah tiba...lagi


Oh pemalasnya aku nak update sekarang. Wacom pun dah berhabuk. Photoshop pun lambat loading daripada biasa. StarCraft 2 je yang cepat. hehe

Jadi aku ucapkan selamat menjawab exam kepada yang berkenaan. Semoga dapat jawab dengan smooth dan idea datang mencurah-curah bila dalam dewan nanti. Arwah pak sedara aku ada pesan suruh baca surah Al-Insyirah dan langkah kanan sebelum masuk dewan/bilik exam dan banyak selawat bagi tenangkan hati sebelum buka kertas soalan.

Itu saja buat masa ini. kemungkinan blog ni akan bersawang untuk 2 minggu lagi.

p/s: Congrats utk Kak Tengku Anita kerana udah berjaya ujian PI. Lepas paper last bole makan ramai-ramai. hehe
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...