Tuesday, February 05, 2008

...

“Semalam mak cik elok je ngaji dengan si Zafran, lagi sikit nak khatam Qur’an tu”


“Dia ni suka bincang hal-hal agama dengan mak cik, minat bona dia bidang agama ni”


“Mak cik selalu tanya dia, bila Kole Kacang 3 nak siap. Dia cakap la si Pezal dok lukis lagi, nanti siap la tu”


"Teruskanlah komik tu, abang. ada rezeki bila dah terjual SKK3 & SKK4 nanti, kita buat kenduri tahlil untuk sahabat abang ni,"


"Aku percaya pada semua produk-produk aku dan produk kita. Kau pun patut berjaya, karya kita adalah hasil gabungan 2 anak tempatan yang yakin dengan bakat-bakatnya sendiri. Aku percaya pada bakat kau Ice. Insya Allah, job-job kita selepas ini semua boom. Soal kau nak letak dalam schedule kau no. berapa, itu hak kau. Dan aku harus menghormati keputusan kau. Yang penting kita yakin dengan karya-karya yang kita hasilkan"


Al- Fatihah kepada ...
Ahmad Zafran bin Abd Mutalib
6 Oktober 1974 - 3 Februari 2008
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...