Sunday, July 09, 2006

Websurfing

minggu ni aku banyak observe dari berkarya.. ini dia hasil luncuran lelabah tu..

Ryan Churchill
artis konsep utk Star Wars Episod 2 dan macam2 lagi movie

Syahrul
baru masuk forum pergh, artis konsep tempatan berbakat

Zid
zid, artis muda tempatan yang takyah nak diperkenalkan lagi.ni web baru dia kot?

Dakwah.Info.Komik
gabungan pelukis-pelukis muda berdakwah dengan media lukisan komik digital

Ultrashock
web tutorial flash dan macam-macam lagi kat dalam ni

Orisinal
web game flash. free je

Craig Mullins
artis konsep gak.banyak game dan movie dibuatnya

Concept Art
forum artis konseptual dan macam-macam lagi,pemurah dengan rujukan dan tutorial
!ada unsur 18pl

DeeperThanWords
artis ni banyak hasilkan artwork yang menarik dan kritikannya dalam forum eatpoo.com amat bernas
!ada unsur 18pl

macam biasa, aku tak bertanggungjawab atas isi kandung web ni, ambil yang baik buang yang buruk, kadangkala ilmu kita dapat dari sumber yang kita pun tak sangka..
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...