Thursday, March 03, 2005

Dari Hulu ke Online..

salam..

peh lama gile tak update, camana nak update, lepas kena anto ke ulu selangor (desa kerayong indah, kuala selangor to be exact)memang takde masa sangat nak update, dengan kerja yang bertimbun, site beso gile nak kover, banyak mende nak kena catch-up,problem kena solved, memang susah nak carik masa untuk online. nampaknya kehidupan offline aku lagi meriah dari online skang nih.. heh

apa-apa pun skang ni aku takde mende sangat nak update, ada la skit projek dengan mags orang ramai tak tau, Mato-Mato yang gagah muncul dengan keluaran #9 (maaf takde cover), harapnya ia akan terus gagah untuk 100 keluaran akan datang! Ganbatte Mato-Mato!

tu je update untuk kali ni. tak elok la guna alasan p bank untuk berinternet selalu kan ;), nasib baik la Meru ATM dia selalu down.. hehehe
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...