Monday, February 07, 2005

Conteng Lagik...


Idea terlintas tadi, kalau dalam myspace ada Suicide Girls, apa salahnya aku buat komik Suicide Bombers.. apa pendapat hangpa?

Dapat call dari boss 2nd aku
"allo, bila mau antar itu katun, deadline dah dekat nih"
"aiseh, sori bos, demam teruk minggu ni, sore pun baru ada arini"
"oo ye ke, nasib baik memang betul sore takde, tapi cepat sikit la ye, nanti satu keluaran takde cite kamu jgn marah ek"
"oo ok bos, siap kaler nih, 4 muka je, tgh kaler la ni"
"kaler cantek skit ok, nanti papehal abang call, w'salam"..
[perbualan versi ringkas la, takde la stiff camne sebenarnya]

aik.. tak cukup stok ke? ikut perkiraan matematik kalkulus aku, sekurang-kurangnye boleh tahan sampai 4 keluaran, hmmm ada kena rejek la nih, tapi takmo cakap, macam biasa. takpe2, janji diberi peluang lagi, tu yg penting...

eh eh hang ni nak keje apa aa sebenarnye...

ehehe...
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...