Wednesday, April 14, 2004

No story..sorry (wah!, it rhymes!)

- Kat Kedah sibuk pesta Air, tapi kami di Temerloh dah masuk 8 jam takde air. agaknye Kedah dah sedut Sungai Pahang utk buat bekal main air kat pesta tu. ala bukan susah pun, broadband kan ada, download je air dari sini. sampai la nanti

- KFC buat iklan pasal PLKN, (ala walaupun tukar uniform tapi kami tau la). budak2 fly semata2 nak makan KFC, tak silap aku baru je Kem. Pendidikan (ke Pelajaran? konfius nih) buat tindakan pada sapa2 yg ada salah laku. tp iklan ni mempromosi salah laku iaitu 'fly', camana tu?

- Amerika nak kalah baru terhegeh2 buat gencatan senjata. waktu tgh leading, takde pun gaya nak stop kejap. sekarang ni takrifan pengganas ialah "mereka yg berjuang secara gerila di negara sendiri" dan pengaman ialah "mereka yg menceroboh negara, membunuh rakyat, bakar bandar dan isytihar tempat tu aman padahal tiap2 ari kena tembak"... huh.. guano tu?

dah la tu kot, esok ada keje plak. ilal liqa'
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...