Saturday, January 29, 2011

Wandering Cloud


FF7 adalah pengenalan kepada siri Final Fantasy untuk aku. Walaupun pernah main versi MicroGenius, tapi sebab tak faham, maka buat apa nak main kan?

Aku tengok sampai sekarang pun aura Cloud masih boleh didapati dalam game keluaran Square Enix yang baru. Heronya hensem, naif, tapi bersemangat (tipikal hero kesukaan kalau peminat manga), tapi masa lampaunya menyebabkan ia diingati sehingga sekarang.

Ataupun sebenarnya design Tifa yang menyebabkan Cloud diingati sampai sekarang?
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...