Wednesday, July 14, 2010

Habis World Cup. Akhirnya.

Akhirnya habis juga World Cup 2010. Walaupun team yang aku sokong dan follow dapat no. 2 dan 3, tapi kira okeylah. Cuba lagi Euro nanti.

Lepas ini wife aku boleh kanselkan channel sport sebab sah-sah tak dapat nak tengok sangat. Sibuk dengan kerja dan study, dan juga kerja2 sampingan lain.

Tapi yang tak boleh hilang, tepat jam 230~300 pagi, mesti automatik jaga. Walaupun berjaya tido balik, tapi dah dua tiga hari jadi camtu.

Harapnya bulan Ramadhan dapat la sambung camtu. Udah tak lama ni...
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...