Thursday, November 16, 2006

Alwan Mini #001 perlukan karya Anda!

Sumbangkan karya anda untuk ALWAN MINI #001!

Tarikh tutup 15 Disember 2006. Cepat! Cepat!

Tema Islam Itu Indah
(Tema sekadar panduan shj, tak perlu terikat sgt. Nak buat karya mengenai apa2 pun tak kisah asalkan bermesej)

Hantarkan apa saja karya anda yang best, separa best, kurang best, tak best, best sikit2 untuk dimuatkan dalam ALWAN MINI #001. Hantar je. Jgn malu jgn segan Smile

Apa saja bentuk karya anda kami terima. Komik, ilustrasi, pin up, poster. strip, loose, foto dan macam2 lagi lah yang sesuai. Begitu juga dengan karya penulisan spt cerpen, puisi, sajak, artikel dll

Saiz majalah mini : A5 ( 15 x 21 cm)
Semua artwork mestilah menggunakan resolusi 72dpi, RGB atau Greyscale
Format artwork : .jpg,.tif,.png,.gif,.pdf,.eps
Karya penulisan : .doc,.txt,.odt

Hantar karya anda ke editor@alwancomics.com dan mfaisalnordin@gmail.com
Sertakan sekali nama anda, nama samaran dan emel

Contoh Alwan Mini :
Right Click Save as Alwan Mini Sample

Untuk maklumat lanjut mengenai ALWAN MINI sila klik link ini

Jom berkarya, lillahi ta'ala.
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...