Wednesday, November 09, 2005

Design dan Ubat

KLIK Eng Tip Download PAge.

Banyak manual berguna dalam nih. benda yang tak diajar dalam kelas dan selalunya dlm keadaan sebenar. sebab yang kite blajar kat kelas biasanya on ideal condition, so ni la salah satu reference yang bleh pakai.

aku pun kena blajar balik design nih, gilo banyak tinggal sejak grad aritu. asik dok construction je, bahagian lain pun kena amik tau gak. Senior eng penah 'tiow' aku dan cakap kat aku.. "engineers are not measured by their years of experience, but by their knowledge and skills they get during those damn years"

adeh.. bila teringat time tu pedih gak. tp tu la, ubat yang paling mujarab biasanya dapat dalam keadaan paling dahsyat..
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...