Wednesday, October 12, 2005

Blues bulan pose..

Ramadhan sepatutnya kerja lebih kuat dari biasa, tapi di site sini makin lama makin perlahan dan sunyi. jumlah pekerja boleh dibilang dengan jari. program yang diatur sah-sah lagging. Tak sempat la nak siap on time kalo ini macam brader. abis masa buat repot n repot n repot je la aku skang... dugaan..

kat sini boleh dilihat jika salah satu faktor dari 4M (Manpower,Machine, Money, Material) terganggu, maka, bahagian lain turut terganggu. dalam kes ni, Money jem, Manpower tido, Machine lari dan Material berkarat.

satu kerja nanti nak menggerakkan satu mechanism yang dah berkarat gear-gear nya..
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...