Monday, July 11, 2005

Don't bite more than you can chew!

aku tengok siaran "Tanya Linda" kat Astro, satu perkara yang agak ajaib buat aku sebab aku bukan jenis orang suka tengok talk show nih. tapi tah camana tertengok gak.

pada hari tersebut si Linda menghoskan satu isu yang tengah panas la nih, isu kondom dan jarum free. panelnye terdiri dari sorang aktivis ustazah, sorang aktivis anti dadah, orang kerajaan dan aktivis AIDS (betulkan kalo silap). the discussion goes well at start, tapi last2 jadi kalut malut karut. panel semua nak konker diskusi, tak beri peluang kat orang nak cakap, lebih katun lagi, dengan hos sekali tenggelam, mereka cuma mematuhi hos apabila iklan. kelakau sungguh..

in the end, bukanlah aku ni terer sangat utk menilai IQ dan kredibiliti si Linda tu, tapi macam tajuk di atas, Don't bite more than you can chew.. nanti tersedak sapa yang susah.. hehe. Linda.. cuba lagi :)
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...