Saturday, January 15, 2005

Girlll Powerr!!

Wanita zaman skang memang hebat, jangankan diberi peluang, kekadang peluang pun tak dan kat kite, depa dah rembat.. dasat....

Minggu lepas kami kena pi Konsultan Metallurgi, staff pompuan yang bawakkan (sebab keta aku takde minyak..heh), aku jadik co-pilot (tukang baca peta). bila sampai kat sana, tengok saintis/metallurgis nye pompuan gak, cuma bos je laki.

Banyak kami dapat belajar masa tu, pasal tensile test, bending test, Charpy test (selama ni dok buat kat lab, sample perfect sangat, bila yg sebenar baru tau camana).

Kami balik terus opis (maleh nak rewang, oh ye singgah kat kemaman layan kopi Hai Peng jap :)). papepun time kasih bebanyak pada staff pompuan, tanpa daya tahan korang, industri mesti jadik kurang menarik.. ahaks...
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...