Sunday, December 19, 2004

SerVer Dah up balik!

alhamdulillah server dah online balik. tapi tu tak menandakan aku akan sentiasa rajin update... hehe keje makin berat bila org tau kite dah tau banyak, tapi kalo buat tak tau nanti orang kata (boss kata sebenarnya..) tak blajar pulak, jadi nak tak nak tanggungjawab tu akan jatuh ke bahu kite gak, walau camana pun

.. tapi tu la, jangan lak responsibility mengganda, gaji statik pulak... hmm...

ok ni dia versi kecik komik malas aku tu...



ahaks.. satu muka dulu dah la kot utk kali ni :)
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...