Wednesday, May 14, 2003

today is the Maulidur Rasul, the birthdate of Prophet Muhammad S.A.W. tak silap aku, maulidur rasul ni tak diraikan semasa hidupnya rasullullah, tetapi diraikan zaman selepas kewafatannya. betulkan aku kalau tersilap.

aiseh, ofis tak cuti lak, aku lak selamba je lepak rumah arini. got sms from ma freind, said that i got the allowance cheque at the office..kewl! tomorrow i'll go to office with a new spirit! [jangan contohi sikap ini, tak baik untuk karier anda :P]. well, somewhere i felt i got less than ma friend here.. mmm dont care lah, at least i'll do my best in the report [jangan contohi sikap ni, tak baik utk pembelajaran]

CONGrATS kepada kawan2 di kelantan dan kedah kerana korang berjaya abiskan prektikal ari selasa lalu. harap korang dapat pengajaran dan pengalaman berguna untuk masa depan karier korang. budak2 di negeri lain harap sabar.. 17hb tak lama daah... hehehehe.. [utk kawan2 di KL, nantikan kemunculan gua 18hb ni.. huhuhuhu...]

sketch zaman dulu...

using scanner>>ink wacom>>edit & colouring in Pshop...
more in [artwork]
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...