Monday, April 14, 2003

ok, ada update skit, tukar navigasi bagi selesa skit, tapi tetap tak outstanding, hahhaha well, harap2 abis praktikal ni ada masa banyak untuk sambung kaji lagi pasal web nih, lagi2 pasal CGI. rugi woo tak tau.

nanti aku uploadkan experimen picture tracing dgn PS, masalahnye bila buat kat objek senang jek, bila buat kat muka orang nih.. sikit je silap terus jadi orang lain! huh kena banyak praktis lagi. tak paham gak nape ari ni ketar je bila main tablet.. kenapa ya?

todays i just sit at home trying to wrote down the reports, waa susah woo nak translet english ke bm nih, lagi2 bila kena dengan terms2 yang kompleks dan spesifik untuk satu bidang, macam engineering terms [cth beam, rasuk? brr seraaammm], sini ada satu link utk korang yang konfius bila translet eng>other langs>eng .. Engrish.com! hehehe have fun!
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...