Friday, August 28, 2009

Beli dan Belah

Hari ini kami pergi ke kompleks membeli belah. Dari The Curve kami mengembara ke 1Utama (sangat jauh bila jem petang Jumaat). Lalu kami pun beli barang-barang sikit...

i) Baju Kurung Aliyah
ii) Kasut My Little Pony Aliyah
iii) CD Pocoyo dan Upin Ipin Aliyah
iv) Wireless Router untuk Ayah
v) Umi.. takde

Jadi betul kata orang tua, bila dah ada anak, trend beli barang pun berubah. Baju ayah dah start jadi seasoned. Tudung umi dok kitar yang itu saja. Tapi Aliyah tiap-tiap bulan baju baru. Hmm...

OK, bulan ini aku catu mainan untuk Aliyah. Habis mainan dia kat kampung rosak, tapi ye lah, bukan sebab dek Aliyah. Tapi kawan-kawan yang lain. Tok dia pun dah sound bawak-bawak berjimat sikit, jangan dok belanja karut marut untuk anak. Ini baru sorang, kalau satu team takraw, atau bola.. macamana ya?
Post a Comment

Pages - Menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...